maanantai 11. huhtikuuta 2011

Voi kakka sentään

Spartan maha on kuralla. En kyllä ihmettele, kun jätkä syö ihan kaiken mitä löytääkin. Tänäänki olen pyydystänyt naskaleiden uhalla pienestä kidasta käpyja, erilaisia roskia, purkaa useampia, kukkapurkin ja jäniksen papanoita. Myös talon sisällä jätkä on oikeassa tuhoamisvimmassa. Kaikkeen kokeillaan hampaita ja tuhojen lista on kasvanut yhdellä matolla, kengännauhoilla ja sukalla. No, riisit peliin ja Canikur ja Aptus tehobakt avuksi. Spartan ruokahalu on ainakin ennallaan. Tyhjää kuppia viskotaan ympäri kämpää.

Jätkän tahto alkaa myös nousta esille. Nami piti pennun kurissa ja nuhteessa, mutta nyt pentu roikkuu lahkeessa ainakin kaksi kertaa enemmän. Pennun työntäminen pois vain innostaa lisää. Heti kun tuo pikkuisen maha rauhoittuisi, niin päästäisiin harjoittelemaan jälleen perusteita.

Forssa alkaa vaikuttaa ihan mukavalta paikalta asua. Löysin lopultakin liikkeen josta ostaa raakaruokaa. Se on kyllä Jokioisilla, mutta vain hetken ajomatkan päässä ja mikä parasta, sieltä saa samoja valmiita sekoituksia, joita koissu on tottunut syömään. Kanansiipiä pakkasessa onkin jo. :) Harkitsen kyllä oman sekoittimen ostamista, niin saisi tehdä omiakin sekoituksia. (Saisi sillä tehtyä smoothieitakin kesällä... )


Sparta, pikku jätkä.


Nami lempi paikallaan <3


Leikkihetki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti