sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Maalaismaisemia

Anoppilassa on se hyvä puoli, että täällä riittää pienelle koiralle ihmeteltävää. Perjantaina aloitettiin grillikausi tuttujen kesken ja pentu sai tavata monia uusia ihmisiä. Nuotioonkin tutustuminen kävi nopeasti parin kihartuneen viiksen kustannuksella. No, ainakin oppi meni heti perille. Jätkällä oli oikein hauskaa kaivaa kuoppia ympäri pihaa ja kerjätessä herkkuja. Illantullen jätkä nukkui tyytyväisenä jalkojen juuressa.

Perjantaina  myös pyörähdin Lahdessa koiranäyttelyssä katsomassa miten Akai pärjäisi. Spartan isukki pärjäsi hyvin, vaikka tuomari oli aika tiukka. Omaa koirasilmää on kehitettävä. Lehmistä olen tottunut rakennetta katsomaan ja arvioimaan, mutta vielä en osaa sanoa koirista mikä on parempi kuin toinen ja miksi. Näyttelyn ajan Sparta oli tutulla hoidossa ja jätkä hurmasi täysin. Oli kuulemma kaivellut kuoppia hiekkakasaan ja tutustunut söpöön suomenajokoiratyttöön.

Eilen oli ohjelmassa maanäytteiden keräämistä ja Sparta sai juosta mukana pelloilla. Jätkä painelikin pitkin peltoja häntä suorana nauttien selvästi. Välillä piti käydä kastelemassa tassutkin ojassa. Loppu päivän pentu nukkuikin niin sikeästi, että talon kissatkin uskalsivat vierasta varovasti katsella. Tänään Sparta riehui varsin epäakitamaisesti, vesi/mutalammikossa. Jätkä jopa makasi lammikossa ja juoksi riemuissaan edes takaisin kura lentäen. Kiltisi Sparta sieti suihkunkin riehumisen jälkeen.


Sparta tähystää

Sparta tutkii ojan elämää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti