lauantai 5. tammikuuta 2013

Tulevaisuuden toivo Sansa

Kolmas kerta toden sanoo, vai mitä? Vuoden suunnittelun ja loputtomien keskustelujen jälkeen kämppääni saatiin pikkuinen prinsessa. Empä olisi kolme vuotta sitten uskonut, että koiraharrastus voisi johtaa tähän pisteeseen.

Uusi lauman jäsen on nimeltään Jikino Kensha no Shandris ja tutuille Sansa tai San-san. Pikku neiti on jo todistanut sisunsa yrittäessään sopeutua uuteen laumaansa. Vastaanotto on hieman nihkeä, mutta lämpenemisen merkkejä on jo näkyvillä. Halla on tajunnut saaneensa leikkikaverin, mutta yhteinen kieli on vielä hakusessa. Sparta ei vielä oikein sulata pennun temppuja, mutta kyllä se siittä. On muistettava, että Halla ja Sparta ovat kuitenkin olleet kauan vain kahdestaan ja rutiinit olivat jo vakiintuneet.

Unikeko

Pikku typy on Hallan puolisisko, eli emo on sama, mutta isä on akita. Käytökseltää Sansa muistuttaa kuitenkin enemmän Spartaa tosin energiaa riittää. En olisi uskonut että akitan pentu voi olla noin aktiivinen ja riehakas.

Sansa syö Brit Care muroja, joiden lisäksi typy saa myös muiden koirieni tapaan murren murkinan seoksia ja kanaa. Kanan siivistä annan vain kärki osan ja senkin luut murran valmiiksi. Samanlailla tein jo Hallan kanssa ja se oli vielä pienempi pentu kuin Sansa. Mitään ongelmia mahan kanssa ei ole ilmestynyt.

Koulutuksessa ollaan lähdetty ihan kärsivällisyyden opettelusta. Typyn pitää malttaa odottaa sekuntti tai kaksi ennenkuin saa namin. Samalla treenaillaan istumista. Tekemistä riittää myös itsellä kun harjoitellaan ulkoilua näin ison lauman kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti