perjantai 17. helmikuuta 2012

Silkkaa hymyä!

Hyviä uutisia!
Keskiviikko aamuna vein jätkän taas Viikkiin ja jätkä hyppi iloissaan hoitajan perässä takahuoneeseen. Lääkärin kanssa käytiin tilanne vielä kerran läpi. Magneettikuvista oli rakennettu 3D- malli jossa näkyi kallon takaosassa pieni kolo, johon lääkäri epäili sinuksen loppuvan. Leikkauksessa sitten nähtäisiin menisikö se kallosta läpi vai ei.

5 tuntia myöhemmin lääkäri soitti ja kertoi että sinus ei mene kallosta läpi ja se saatiin kokonaan poistettua. JEE! Nyt saadaan mokoma murhe unohtaa kokonaan. Jätkän päälaki on ajeltu täysin kaljuksi ja sitä koristaa 8 tikkiä, mutta kaikki on hyvin. Minulla on yhä akita kotonani. <3 Tikit poistetaan kahden viikon kulutta, joten siihen asti pitäisi ottaa rauhallisesti. Särkylääke ei vain sopinut koissulle lainkaan, heti veti vesiripulille. Hirveän kipuileva Sparta ei ole, eikä yritä tikkejä rapsutella, joten ehkä me pärjäillään.


Kevään suunnitelmissa olisi viedä molemmat piskit pyörähtämään mätsäreissä, jos vaikka sattuisimme saamaan ruusukkeita. Spartan käytän kyllä ihan virallisessa näyttelyssä, minua kiinnostaa rakenne- ja liikkeiden arvostelu, vaikka korvien asento ei ole paljon parantunut. Myös tokoa taas treenaillaan hiljalleen. Olen myös järjestämässä keväällä Akateemisen Karjakerhon mätsäriä, johon toivotaan paljon osallistujia ja vapaaehtoisia tuomareita etsitään.

Vapaaehtoiset tuomarit voivat ilmottautua naamakirjan kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti