lauantai 4. heinäkuuta 2015

På Åland!


Työpaikan vaihtumisen vuoksi kesälomani käytännössä katosi olemattomiin, joten ilo oli revittävä irti parista vapaapäivästä mahdollisimman tehokkaasti.



Suuntana olikin Ahvenanmaa ja fantasia- ja scifikirjallisuuden tapahtuma, Archipelacon! Tälläiselle fantasikirjallisuuden suurelle ystävälle oli siis tiedossa erittäin mukava pidennetty viikonloppu ja onneksi mukaan lähti samanlainen hörhö (toivottavasti tulevaisuuden kirjailija).

Tapahtuma sijaitsi Maarinhaminassa, aivan keskustassa ja ilma oli mitä mainioin. Paikasta ei ole mitään pahaa sanottavaa, ihmiset ovat mukavia ja ontuvaan ruotsinkieleen vastattiin suomeksi. Muiden messuväen ollen varsin kansainvälistä, keskustelukieleksi muodostui automaattisesti englanti. Myös kaikki luennot pidettiin englanniksi. JA ravintoloiden ruoka oli loistavaa!

Tapahtuman ohjelma oli monipuolinen enkä nyt avaa sisältöä enemmin, jos yhtään enempää kiinnostaa kannattaa googletella tai etsiä tapahtuma naamakirjasta. Mutta parasta oli ehdottomasti fanien kokoontuminen, illan loistavat keskustelut, ja tietysti George R.R. Martinin tapaaminen! Herra on tuttu hänen kirjoistaan A Song of Ice and Fire ja tietty kirjoihin perustuvan sarjasta Game of Thrones.  Pieni ihminen voi olla hyvin onnellinen.



Mukaan kotiin lähti kasa kirjoja, totoro-pehmo (kummitytölle), direwolf-pehmo (arpajaisvoitto) ja hyvä muistutus, että kaltaisiani fantasiahörhöjä riittää. Ehkä seuraavaksi rikon rauhallista erakon elämääni ja suuntaan Suomessa pidettäviin coneihin.


Loppuun uutisia koirista. Tässä sitä vain odotellaan Sansan kiimaa.......




4 kommenttia:

  1. MEINASIN kirjoittaa "Heja Eckerö syksyllä?", mutta piruvie tuo Sansan kiima

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, arvaa vaan onko ulkomaan näyttelyita valmiiksi listattuna, mutta mitään ei uskalla varata. Palataan näyttelyihin pentujen jälkeen, saas nähdä kauanko siihen menee...

      Poista
  2. Se on sitten Euroopan turnee ens vuodelle :

    VastaaPoista