sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Voihan Venäjä

Hyvää vuotta 2015 vain kaikille.

Jännittava vuosi onkin tulossa. Suunnitelmissa on reissuja (myös ilman koiria), muutamia näyttelyitä ja (rumpujen pärinää) koiranpentuja. Jep. Suunnitteilla on teettää Sansalla pennut. Todennäköisesti kuitenkin vasta syksyllä, jotta omistaja ehtii käymään ensin Ahvenanmaalla fantasia- ja scifikirjallisuuden ystäville suunnatuilla messuilla kaikessa rauhassa.

Sitten asiaan.

Tosiaan kaverini sai ylipuhuttua näyttelyreissulle Venäjälle. Itse en olisi lähtenyt, vaikka nyt Lappeenrannasta matka ei ole enää kummoinen, mutta kun luvataan bussikuljetus niin mikäs siinä. Eli kaikki järjestelyt matkanjohtajalle ja aivot narikkaan. Helppoa.

Kuten kaverini tietävät, muutun murhanhimoiseksi, jos verensokerini laskee liian alas. Yleensä joku heittää suklaapatukalla kun murinan taso nousee uhkaavaksi. Kun reissulla ei pahemmin ruokapaikkoja ollut ja valvoin melkein kolme päivää putkeen, mielestäni reissu onnistui kun en kuristanut ketään. Pahoittelut seurueelle...

Jos joku pohtii bussilla näyttelyyn matkaamista, aloittakaa suosiolla sellaisista matkoista joissa nukutaan hotellissa, eikä bussissa. Koiranäyttelyihmisten hulluutta ei pidä väheksyä. Itse totesin tälläisten hard core- reissujen olevan todellakin ei meikäläiselle. Tyydyn ajelemaan tyytyväisenä pitkin rannikkoa omalla farmarilla.

Sansalle ei sertiä tipahtanut. Kilpakaveriksi osui narttu, joka oli tummanpunainen, täydessä karvassa ja säkäkorkeuden ylämitoilla. Katsoin Sansaa, joka oli sopivasti heittänyt kaikki karvansa mäkeen ja totesin, että ollaan niin hävitty tää peli. Luojan kiitos Sansan velipoika nappasi sertin niin ei ollut ihan täysin turha reissu.

Mutta tulipahan kokeiltua. Kai sitä on hullumpiakin harrastuksia. :)

"Laita ne sillain vierekkäin" (c) Sofia K.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti